2014-01-24 19:37:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Itt az ideje egy kis kiruccanásnak

Napi horoszkóp január 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Akármit is tervezett a mai napra, sajnos számítania kell rá, hogy az elmaradhat. A kedvese megbetegszik, vagy más, váratlan akadály merülhet fel. Még így is lesz valami érdekesség a mai napon, ami, vagy aki az otthonában látogatja meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy családi perpatvar zökkentheti ki a nyugalmából. Különösen az idősebb emberekkel gyűlhet meg a baja. Egy rossz szó máris kirobbantja a béketűréséből. Gondoljon arra, hogy az idősebbek jóval érzékenyebbek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szerencsésen megoldott mindent előre, ami a háztartással kapcsolatos dolgait illeti, ezért ezen a hétvégén végre valami érdekeset is csinálhat. Egy kirándulás, vagy családlátogatási program várja. A helyszín különleges lesz.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ideje, hogy kibújjon a házából, és a családjával együtt kiruccanjanak valahová. Egy távoli helyen most jobban egymásra találhatnak a szerető szívek. Hívja önt a vadon szava. Esetleg egy vidéki kastély. Vagy mindkettő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nehezére esik ma a felkelés, de minek is erőltetné? Miért ne tarthatnának ez egyszer közös pizsamás napot a családjával? A nap ígyis-úgyis eltelik, az ágyban is tökéletesen érzik magukat. Önre is ráfér már a bőségesebb pihenés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Még most, hétvégén is egyfolytában tevékenykedik, lót-fut, tesz-vesz, takarít, főz, mos… Ne is csodálkozzon, hogy a hétvége önnek nem a pihentséget, hanem a végső elfáradást hozza el. Pedig munkamegosztással tehetne ellene.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Megint rá kell jönnie, hogy barátok nélkül semmire sem menne. Ha bajba került, most is van kihez fordulnia, csak emelje fel a telefont. Az sem baj, ha régóta nem beszéltek már. Az illető mindig örül önnek. És annak is, ha segíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valakinek a családjában szüksége lehet önre, ne feledkezzen el a neki tett ígéreteiről! És arról sem, ha valakinek jeles évfordulója van. Még az utolsó pillanatban is beszerezhet a számára egy virágot, vagy apróbb ajándékot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy fontos döntést kell meghoznia, amiben nem szabad mások véleményére hallgatnia. A megoldás ugyanis önön múlik, akárcsak a kivitelezés. Ezért csak annyit vállaljon, amit biztosan meg is tud valósítani.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A hétvégét otthon akarja tölteni, pedig valaki nagyon szeretné önt utazásra csábítani. Ám csak akkor hallgasson az illetőre, ha teljesen jól érzi magát. Ha gyenge, kimerült, vagy kóvályog a feje, úgysem élvezné a túrát.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egyre többet gondol valakire, talán egy kollégájára. Az illetőt a hétvégén sem képes kiverni a fejéből. Az, hogy ez csak meddő álmodozás-e, vagy valóban lehet valami kettejük kapcsolatából, csak akkor derül ki, ha felhívja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Okos időbeosztással van rá lehetősége, hogy az elmaradásait a mai napon bepótolja. A családja azonban nem fog lelkesedni azért, ha egész nap csak a munkájával foglalkozik. Szánjon rájuk is néhány órát! Tanítsa a gyerekeit!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: